RSS Flöde

Bokrea – resultatet

Bokrea i veckan. Inte riktigt samma folkfest som förr, men ändå trevligt. Och det klart man blir fattigare… Många böcker blev det, av alla de slag. Här är de som kan relateras till Trollcafeet: 2013_02_26__mg_6598Förhoppningsvis blir det korv tillverkad här inom kort, och trollen själva ska minsann få baka ur sina nya kokböcker. De andra, ja, de kommer säkert bidra med inspiration om inte annat!

Annonser

»

 1. Jaha, här är alltså de sju… Korvbok, det gillas en herrn här, den har vi kikat lite på nätet på, blir nog ett inköp på den. Äkta vara och döden i grytan är väldigt bra och tankeväckande… Speciellt nu med alla skandaler:)
  Ser fram mot era korvtillverkningar.

  Svara
  • Det är far i huset här som är mest inne på korvtillverkning, faktiskt. Så det lär bli av. Dock måste sägas att bara knappt halva boken är verkligen recept på korvar, resten är vad man gör med de färdiga slangarna. Men det är inte dumt ändå.
   Döden i grytan står på tur för läsning av mor nu, efter att ha bränt genom en lokal deckare. Från ”Fadersmord” till ”Döden i grytan”, känns som ett tema. :D

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s