RSS Flöde

Enklaste mandelfisken

Det här är ett recept jag fått av en tidigare kollega, Vera. Det är mandelfisk på allra lättaste viset. Det blir inte lättare, tre ingredinser o sen är det klart. Snabbt och enkelt och grymt gott, det är så middagsmat ska vara. När den dessutom sköter sig själv i ugnen blir den ännu bättre.

2 torskblock – 806g
1 burk creme fraishe tomat/basilika – 194g
mandelspån – 68g

Lägg de frysta fiskblocken i en ugnfast form. Bred över creme fraishen och strö på mandelspån.2013_08_13_img_1703-new Ställ in i ugnen, 200 grader, tills fisken är genomkokt. Servera med tex kokt ris och grönsaker. 2013_08_13_img_1716-new

Näringsvärden: 168kcal/100g. 19.4g protein, 3.6g kolhydrater och 8.0g fett. Energifördelning: 47% protein, 9% kolhydrater, 44% fett. Beräkna själv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s