RSS Flöde

Framöver på Trollcaféet

Jag tror Stortrollet håller på att ta över Trollcaféet. Just nu är mamma utestängd från köket, för Stortrollet ska fixa middagen. Trerätters. Lär publiceras här framöver. Vi får väl se vad det kan bli, jag vet lite av ingredienserna, var ju tvungen att sköta handlandet. Det är spännande och frustrerande samtidigt.

Stortrollet har dessutom nyss hittat en ny hobby som säkerligen kommer märkas här då och då. Önskelistan har uppgraderats med mängder av verktyg och tillbehör. Tomten förväntas bli storkund på ett flertal webshoppar. Skafferiet behöver byggas ut. Och allt startades med ett besök hos Sockersött förra helgen.2013_11_09_p1000217-new Det blir spännande att se hur det här ska utvecklas!

Trollfar har länge skrivit egna tasting notes på de öl han testar och jag har ofta tjatat om att han ska lägga ut dessa på bloggen. Två har det redan blivit och det finns hopp om fler. Ingen regelbundenhet alls i dessa, men den som är intresserad kan hålla koll i kategorin Provsmakat.

Lilltrollet är inte så intresserad av att skriva själv, Sol-trollet struntar blankt i allt vad bloggande heter och Pip-trollet är bara katt-astrof.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s