RSS Flöde

Tillbaka med tårtkavalkad

Nu har det varit tyst här alldeles för länge. Jag har några recept liggandes, men mycket av det känns för juligt nu. Vi får se om det blir några inlägg av det, eller om de får sparas till nästa jul. Men, det är inte bara Trollmamma som huserar i köket nu.

Tanken var att Stortroll skulle skriva själv om sina tårtor, men hon har inte haft tid. Så nu blir det istället en kavalkad av tårtor. Sedan vi var på tårtkurs hos Lena på Sockersött i november har det blivit massor tårtor här. Den ena mer avancerad än den andra. Stortroll är jätteduktig och hittar på egna teman.

Lilltrollet har inte hängt så mycket i köket, men hon har börjat blogga! Hennes blogg hade premiär nu i helgen. Det kommer snart ytterligare en blogg härifrån, men den får vi vänta några dagar på.

Första tårtan i vår tårtkavalkad är den som gjordes på tårtkursen. Det var fars-dag-helgen, så vi gjorde så klart en tårta till Trollfar.2013_11_10_p1000336Inte så avancerad tårta, men vacker. Less is more, som de säger. Trollfar var väldigt nöjd med sin farsdagstårta.

Fyllningen kan jag inte säga så mycket om, själva tårtan var ihoplagd av Lena innan kursen. Jag tror det var bananmousse och nåt mer. Mycket god var den iallafall! Storlek: 18cm diameter, tre anslag.

Annonser

Ett svar »

  1. Jordgubbsmousse har jag för mig :) Det ska bli roligt att se era tårtor framöver på bloggen, ni har ju blivit proffs nu. Kul att lilltrollet har börjat blogga.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s