RSS Flöde

Nytt fyrfota troll

Postat den

Jag skrev ju att jag skulle försöka presentera ett nytt troll i familjen. Jodå, här är hon. Vi har blivit med vovve! En liten blandistös som haft en tuff start på livet. Hon mellanlandade hos en jobbarkompis till trollmamma men har nu flyttat hem till trollfamiljen. Vi har konstaterat att vi verkar gå in för små djur nu. Liten häst, liten katt och nu en liten jycke. Bara strax över sju kilo jycke, att jämföra med den förra hunden i familjen som vägde ca 40kg. Det är kontraster, men jag tror den lilla tar mest plats i sängen… Och hon flyger omkring som en studsboll, så hon tar nog lika mycket plats överallt.

Så, vänligen välkomna Studs-trollet!P1020637Den här lilla damen är sällan still länge nog att bli fotograferad, så det fick bli en grovkornig bild från årets campingsemester. En av de få bilder då man faktiskt ser hur hon ser ut, lite iallafall.

»

 1. Vad roligt att ni blivit med hund! Hoppas att studstrollet kommer trivas bland er andra gosetroll.

  Svara
 2. Åh vad kul och vad mycket roligt ni har framför er nu. Det där med husdjur är toppen. Man blir gladare och det blir roligt att komma hem till någon.

  Angående kycklingen så hade jag frysta filéer:)

  Ha nu en riktigt skön helg!

  Svara
 3. gahhhh vilken sötis grattis till er : ) kram Sofia

  Svara
 4. Söt liten krabat !
  Mvh
  Susanne/Runa

  Svara
 5. Så söt, grattis till hela familjen! Det finns fler matematikböcker i högre åldrar! Jag köpte en till sonen för barn 10-12?! Hoppas ni har det bra med er nya familjemedlem stor kram Sofia ps. jag köpte matematikboken på Icamaxi i Skövde : )

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s